• menu Open or Close

     

    Menu

    underline

     Przystawki :

    Marynowany matjas holenderski na kruszonce tymiankowej z jabłkiem kompresowanym   26 zł

     underline

    Krewetki w emulsji winno-maślanej z chili i czosnkiem 39 zł

    underline

    Bruschetta z szarpaną wołowiną i żelem z pieczonych jabłek i gruszek  33
     
    underline
     Foie gras z puree z dyni, coulis wiśniowym i sosem demi glace 69 zł

    underline

     

    Zupy:

     underline

    Zupa z ryb i owoców morza z szafranem 31 zł

    underline

    Krem z dyni z amaretto 26 zł

     underline

     

    Domowe makarony:

    underline

    Taglitelle z polędwicą wołową, borowikami pastą truflową  44 zł

    underline

    Tagliatelle z krewetkami z chili, czosnkiem i pietruszką  41 zł  

    underline

    Tortellone z owocami morza  42 zł

    underline

    Tortellone truflowe  37 zł

    underline

    Tortellone ze szpinakiem i ricottą  29zł

    underline

     

      Dania główne :

      underline

    Dorada pieczona w całości z pieczonymi ziemniakami i bukietem sałat  69 zł

    underline

    Kremowe risotto z owocami morza  49 zł

      underline

    Stek z kalmara z kuskusem i grillowanymi warzywami  55 zł

    underline

    Krewetki po tajsku z risotto i bukietem sałat  69 zł

    underline 

    Konfitowana noga z kaczki z puree ziemniaczanym, karmelizowaną cebulką, warzywami korzeniowymi i

    pomarańczowym sosem demi glace   69 zł

      underline

    Stek z polędwicy wołowej z gratin ziemniaczanym, grillowanymi warzywami i

    tymiankowym sosem demi glace  89 zł

    underline 

     Desery:

    Creme brulee 24 zł

    underline

    Fondant czekoladowy 24 zł