• menu Open or Close

     

    Menu

     christmas underline

     

     Przystawki:

     

    Zupa z ryb i owoców morza pachnąca szafranem   31zł

     

    Zupa krem z pomidorów z pesto z liści rzodkiewki  23zł

     

    Krewetki na maśle z czosnkiem i chili z mini sałatką 39zł

     

    Szparagi zapiekane w szynce Parmeńskiej z sosem holenderskim 29zł

     

    Confitowany polik wołowy z karmelizowaną cebulką, burakiem marynowanym i chipsem z jarmużu 33zł

     

    Sałata z szarpaną kaczką, pomarańczem, ogórkiem małosolnym, marynowanymi warzywami i sosem vinegret z olejem sezamowym 27zł

     

     Dania główne:

     

    Domowe tortellone ze szpinakiem i ricottą  29zł

     

    Domowe tortellone z truflą  37zł

     

     

    Tagliatelle z krewetkami, czosnkiem i chili w sosie maślano-winnym  41zł 

     

    Tagliatelle z polędwicą wołową i borowikami w sosie śmietanowym  44zł

     

    Łosoś smażony na maśle ze szparagami, gratinem ziemniaczanym i sosem holenderskim  65zł

     

    Filet z halibuta z risotto, kalarepą w oliwie z pietruszki i cukinią pieczoną z pangratto  62zł

     

    Pierś z kurczaka sous vide z tymiankiem, gnocchi, marchewką pieczoną z pangratto i

    majonezem bazyliowym  35zł

     

    Wolno pieczona łopatka z dzika z kaszą bulgur, pomidorami i sosem rozmarynowym  49zł

     

    Stek z polędwicy wołowej z gratinem ziemniaczanym, sałatką z sezonowanymi warzywami i sosem rozmarynowym  85zł  

     

     

    Desery:

     

    Panna cotta mango z żelem ananasowym  22zł

     

    Fondant czekoladowy z sosem truskawkowym  24zł