• Przystawki Open or Close

     Bruschetta z bobem, pancettą i czosnkiem niedzwiedzim

    24 zł

    underline sm 

    Szynka San Daniele z melonem kantalupa, rukolą i redukcją z jabłek i mięty

    33 zł

    underline sm 

    Carpaccio z ośmiornicy z marakują, bukietem sałat, pomidorkami cherry i dresingiem limoncello

    36 zł

     underline sm

    Wędzony pstrąg z blinami z batatów, mascarpone, gorczycą i kawiorem z łososia

    29 zł

    underline sm

    Bon bons z koziego sera z trzema rodzajami buraka i kawiorem balsamico

    27 zł

  • Zupy Open or Close

     underline sm

    Zupa z ryb i owoców morza pachnąca szafranem

    33 zł

     underline sm

    Krem z borowików z chipsem parmezanowym

    28 zł

    underline sm

  • Makarony Open or Close

    Domowe tortellini z cielęciną, wędzonym czosnkiem oraz sosem truflowym

    46 zł

    underline sm

    Risotto z owocami morza

    59 zł

    underline sm

    Trofie z mascarpone, skórką cytrynową, bazylią i pomodorkami concasse

    29 zł

  • Dania główne Open or Close

    Dorada królewska pieczona w całości podana z ziemniakami La Ratte i bukietem sałat

    64 zł

     underline sm

    Filet z zębacza karmelizowany w miodzie manuka podany z placuszkami rybnymi z batatów, baby marchewką

    i sosem z fenkuła

    56 zł

     underline sm

    Mix krewetek - 3 krewetki królewskie i 6 tygrysich smażonych z czosnkiem i natką pietruszki podane z mixem włoskich sałat 

    89 zł

     underline sm

    Cielęcina saltinbocca z szynką parmeńską, kaparami i szałwią podana z frytkami z polenty i bukietem sałat

    54 zł

    underline sm

    Pierś z kaczki kukurydzianej z cukinią, bakłażanem, kaszą pęczak, liśćmi czerwonej kapusty i sosem z czarnej porzeczki

    57 zł

    underline sm

    Plastry polędwicy wołowej z ziemniakiem gratin, spinakiem i sosem gorgonzola

    89zł

  • Desery Open or Close

    Panna cotta z maślanki z rozmarynem

    22 zł

     underline sm

    Tiramisu lawendowe

    24 zł

    underline sm