MENU NA DOWÓZ / WYNOS
Polecamy zestawy:
Menu I - 60 zł
Pate z gęsich wątróbek z marynowanymi grzybkami shimej
Tortellone truflowe
Tiramisu
Menu II - 65 zł
Śledz marynowany na kruszonce tymiankowej
Tortellone nero di sepia z owocami morza
Ciasto czekoladowe
Menu III - 100 zł
Gravlax z łososia w buraczkach z piklami z marchewki
Gicz jagnięca w sosie własnym z pieczonym ziemniakiem i konfitowanym selerem
Panna cotta z mango
Menu IV - 120 zł
Krewetki po tajsku z chili, imbirem i kremem kokosowym z sałatką i foccacią
Krem z homara
Cielęce osso buco w sosie własnym z risotto truflowym i pieczonymi warzywami korzeniowymi
Tiramisu
MENU
Przystawki :
Śledz marynowany na kruszonce tymiankowej 19 zł
Gravlax z łososia w buraczkach z piklami z marchewki 26 zł
Krewetki po tajsku z chili, imbirem i kremem kokosowym z sałatką i foccacią 29 zł
Pate z gęsich wątróbek z marynowanymi grzybkami shimeji 22 zł
Zupy :
Krem z homara 38 zł
Zupa z ryb i owowców morza 29 zł
Domowe makarony (wytwarzane na miejscu z oryginalnej włoskiej mąki semola rimancinata):
Tortellone nero di sepia z owocami morza 42 zł
Tortellone truflowe 37zł
Tortellone ze szpinakiem i ricottą 33 zł
Tagliatelle z polędwicą wołową i borowikami z pastą truflową 44 zł
Tagliatelle z krewetkami z chili, czosnkiem i pietruszką 41 zł
Papardelle z małżami św. jakuba i peczoną dynią 48 zł
Pappardelle z klopsikami mięsnymi w sosie pomidorowym 36 zł
Dania Główne :
Cielęce osso buco w sosie własnym z risotto truflowym i pieczonymi warzywami korzeniowymi 69 zł
Sandacz smażony na maśle z gnocchi i pieczonym burakiem 55 zł
Risotto z owocami morza (krewetki, mule, kalmary, przegrzebek) 49 zł
Gicz jagnięca w sosie własnym z pieczonym ziemniakiem i konfitowanym selerem 69 zł
Desery :
Ciasto czekoladowe 16 zł
Panna cotta z mango 12 zł
Tiramisu 15 zł