Menu

Szef Kuchni Poleca
underline

 Przystawki :

Zupa z ryb i owoców morza z szafranem   31 zł

 underline

Zupa krem z buraka z kozi serem 26 zł

underline

Wędzona mozzarella  29
 
underline
 

Szparagi z szynką parmeńską 29 zł

underline

Sałata z kaczką 29 zł

 underline

Krewetki z czosnkiem 39 zł

underline

Bruschetta z pomidorami 24 zł

 underline

Bruschetta z owocami morza 39 zł

Dania główne :

 

Tortellone z bobem i kozim serem 34 zł

 underline

Tortellone ze szpinakiem i ricottą 29 zł

underline

Tortellone truflowe 37 zł

  underline

Tagliatelle z polędwicą wołową i borowikami 44 zł

underline

Tagliatelle z krewetkami 41 zł

underline 

Łosoś z warzywami grillowanymi 59 zł

  underline

Halibut ze szparagami 62 zł

underline 

   Krewetki po tajsku 69 zł

underline

Golonka z dzika 49 zł

underline

Stek z polędwicy wołowej  85 zł

 Desery:

Creme brulee 24 zł

underline

Fondant czekoladowy 24 zł