Menu
Przystawki :
Mozzarella Burrata z brioszką, pomidorami i pesto bazyliowym 45,-
Plastry marynowanego tuńczyka z tapenadą z oliwek, majonezem truflowym i orzechami włoskimi 59,-

Tatar z polędwicy wołowej z włoskimi piklamii oliwą z białej trufli 59,-
Zupy:
Bulion z homara z owocami morza 55,-
Krem ze szparagów i groszku zielonego z creme fraiche 39,-
Domowe makarony:
Totrellone truflowe z borowikami w kremowym sosie 69,-
Tortellone z kozim serem, burakami, groszkiem i miętą 59,-
Tagliatelle z krewetkami, chorizo w emulsji z wina i masła 79,-
Tagliatelle z polędwicą wołową, borowikami w kremowym sosie truflowym 87,-
Dania główne :
Stek z miecznika z gnocchi z chorizo, selerem naciowym i pomidorową emulsją winno - maślaną 97,-
Łosoś szkocki z risotto, młodymi warzywami i sosem holenderskim 95,-
Risotto z owocami morza 95,-
Udo z gęsi z puree ziemniaczanym, młodą marchwią i sosem borówkowym 89,-
Stek z polędwicy wołowej z ziemniakami pieczonymi, grillowanymi warzywami i sosem bordolaise 159,-
Schab z kością z puree ziemniaczanym, młodą kapustą, borowikami i sosem z czerwonego wina 84,-
Desery i sery
Panna Cotta z malibu z galaretką z marakuji 35,-
Fondant czekoladowy z lodami waniliowymi 39 zł
Talerz włoskich serów 49 zł