Menu

underline

 Przystawki :

Marynowany matjas holenderski na kruszonce tymiankowej z jabłkiem kompresowanym   26 zł

 underline

Krewetki w emulsji winno-maślanej z chili i czosnkiem 39 zł

underline

Bruschetta z szarpaną wołowiną i żelem z pieczonych jabłek i gruszek  33
 
underline
 Foie gras z puree z dyni, coulis wiśniowym i sosem demi glace 69 zł

underline

 

Zupy:

 underline

Zupa z ryb i owoców morza z szafranem 31 zł

underline

Krem z dyni z amaretto 26 zł

 underline

 

Domowe makarony:

underline

Taglitelle z polędwicą wołową, borowikami pastą truflową  44 zł

underline

Tagliatelle z krewetkami z chili, czosnkiem i pietruszką  41 zł  

underline

Tortellone z owocami morza  42 zł

underline

Tortellone truflowe  37 zł

underline

Tortellone ze szpinakiem i ricottą  29zł

underline

 

  Dania główne :

  underline

Dorada pieczona w całości z pieczonymi ziemniakami i bukietem sałat  69 zł

underline

Kremowe risotto z owocami morza  49 zł

  underline

Stek z kalmara z kuskusem i grillowanymi warzywami  55 zł

underline

Krewetki po tajsku z risotto i bukietem sałat  69 zł

underline 

Konfitowana noga z kaczki z puree ziemniaczanym, karmelizowaną cebulką, warzywami korzeniowymi i

pomarańczowym sosem demi glace   69 zł

  underline

Stek z polędwicy wołowej z gratin ziemniaczanym, grillowanymi warzywami i

tymiankowym sosem demi glace  89 zł

underline 

 Desery:

Creme brulee 24 zł

underline

Fondant czekoladowy 24 zł

 

 

 

 

 

 

rezerwacje

Rezerwacje

Zarezerwuj stolik już teraz.

 

catering

Catering

Przygotujemy dla Ciebie imprezę poza lokalem.

 

menu

Menu

Uczta dla podniebienia w Fellinim.

 

polecamy

Polecamy

Sprawdź, co poleca nasz szef kuchni.