Menu
Przystawki :
Opalany kozi ser z migdałami i musem wiśniowym 39 zł
Śledź marynowany z kruszonką ziołową i żelem z pieczonego jabłka 39 zł
Tatar z polędwicy wołowej z włoskimi piklamii oliwą z białej trufli 56 zł
Zupy:
Zupa z ryb i owoców morza z szafranem 39 zł
Krem z białych szparagów 26 zł
Domowe makarony:
Totrellone truflowe 58 zł
Tortellone z owocami morza 58 zł
Tagliatelle z krewetkami, chorizo w emulsji z wina i masła 59 zł
Tagliatelle z polędwicą wołową, borowikami w kremowym sosie truflowym 65 zł
Dania główne :
Krewetki po tajsku z maślanym risotto i mixem sałat 79 zł
Dorada pieczona w całości pod pangratttato z ziemniakami pieczonymi w maśle, warzywami korzeniowymi i majonezem cytrynowym 95zł
Filet z jesiotra z sosem homarowym, risotto szparagowym i młodymi warzywami 89 zł
Pierś z kaczki z gnocchi szpinakowymi, musem z czerwonej kapusty i sosem żurawinowym 69zł
Stek z polędwicy wołowej z ziemniakami pieczonymi, młodymi warzywami i sosem borowikowym 119zł
Pieczona gicz jagnięca z pieczonymi ziemniakami, warzywami korzeniowymi i sosem własnym 96zł
Desery:
Creme brulee 29 zł
Gruszka gotowana w winie z kremem limonkowym 29zł