Menu
Przystawki :
Opalany kozi ser z pesto z buraka, konfiturą figową i prażonymi orzechami pekan 46,-
Tatar z tuńczyka z marynowaną kalarepą, majonezem wasabi i prażonym sezamem 59,-
Mix antipasti - talerz włoskich wędlin i serów 48,-/1os
96,-/2os
Zupy:
Zupa z ryb i owoców morza z szafranem 43,-
Krem z włoskich pomidorów ze straciatellą i grzankami ziołowymi 37,-
Domowe makarony:
Totrellone truflowe z borowikami w kremowym sosie 69,-
Tortellone nero di seppia z owocami morza 80,-
Tagliatelle z krewetkami w sosie winno - maślanym 79,-
Tagliatelle z polędwicą wołową, borowikami w kremowym sosie truflowym 89,-
Tagliatelle w kremowym sosie z pesto z buraka i straciatellą 69,-
Dania główne :
Stek z Tuńczyka z czarną soczewicą, gremolatą i sałatką z kopru włoskiego 109,-
Stek z kalmara, gnocchi w sosie cytrynowo - kaparowym 85,-
Risotto z owocami morza 95,-
Pierś z kaczki marynowana w herbacie z gnocchi, kalarepą z szafranem i sosem demi glace 94,-
Stek z polędwicy wołowej z gratin ziemniaczanym, pieczonymi warzywami korzeniowymi i sosem borowikowym 159,-
Pieczona gicz jagnięca z risotto truflowym, burakiem pieczonym i sosem własnym 109,-
Desery
Tiramisu 36,-
Creme Brulee 36,-