Menu

underline

 Przystawki :

Opalany kozi ser z prażonymi migdałami  i gruszką gotowaną w winie  42 zł

 underline

Plastry marynowanego tuńczyka z gremolatą i salsą mango - granat   52 zł

underline

Krewetki w emulsji winno - maślanej z puree z selera z migdałami  59 zł
 
underline
Pate z gęsich wątróbek  z musem z pieczonej gruszki i piklowaną czerwoną cebulą 42 zł

underline

Tatar z polędwicy wołowej z włoskimi piklamii oliwą z białej trufli  59zł

Zupy:

 underline

Zupa z ryb i owoców morza z szafranem 39 zł

underline

Krem z buraka z jajkiem sous vide i pudrem z koziego sera  35zł

 underline

 

Domowe makarony:

underline

Totrellone truflowe  59 zł

underline

Tortellone ricottą, szpinakiem i suszonymi pomidorami  49 zł 

underline

Tagliatelle z krewetkami, chorizo w emulsji z wina i masła  65 zł

underline

Tagliatelle z polędwicą wołową, borowikami w kremowym sosie truflowym  69 zł

underline

Dania główne :

Stek z miecznika z gnocchi z chorizo, selerem naciowym i pomidorową emulsją winno - maślaną  89 zł

   underline

Łosoś szkocki z chrzanowym puree ziemniaczanym, sałatką z kopru włoskiego i żelem z pomarańczy 89 zł

    underline

Risotto z owocami morza  79 zł

   underline

Udo z gęsi z puree ziemniaczanym, czerwoną kapustą i sosem żurawinowym  89 zł

underline

Stek z polędwicy wołowej z ziemniakami pieczonymi, grillowaną papryką i sosem borowikowym  139 zł

underline

Pieczona gicz jagnięca z truflowym puree ziemniaczanym, marchwią pieczoną w miodzie i sosem własnym  109 zł

 

Desery i sery

 

Creme brulee 35 zł

underline

Fondant czekoladowy z lodami waniliowymi 37 zł

underline

 

 Talerz włoskich serów 39 zł