Menu
Przystawki :
Opalany kozi ser z prażonymi migdałami i gruszką gotowaną w winie 42 zł
Plastry marynowanego tuńczyka z gremolatą i salsą mango - granat 52 zł
Tatar z polędwicy wołowej z włoskimi piklamii oliwą z białej trufli 59zł
Zupy:
Zupa z ryb i owoców morza z szafranem 39 zł
Krem z buraka z jajkiem sous vide i pudrem z koziego sera 35zł
Domowe makarony:
Totrellone truflowe 59 zł
Tortellone ricottą, szpinakiem i suszonymi pomidorami 49 zł
Tagliatelle z krewetkami, chorizo w emulsji z wina i masła 65 zł
Tagliatelle z polędwicą wołową, borowikami w kremowym sosie truflowym 69 zł
Dania główne :
Stek z miecznika z gnocchi z chorizo, selerem naciowym i pomidorową emulsją winno - maślaną 89 zł
Łosoś szkocki z chrzanowym puree ziemniaczanym, sałatką z kopru włoskiego i żelem z pomarańczy 89 zł
Risotto z owocami morza 79 zł
Udo z gęsi z puree ziemniaczanym, czerwoną kapustą i sosem żurawinowym 89 zł
Stek z polędwicy wołowej z ziemniakami pieczonymi, grillowaną papryką i sosem borowikowym 139 zł
Pieczona gicz jagnięca z truflowym puree ziemniaczanym, marchwią pieczoną w miodzie i sosem własnym 109 zł
Desery i sery
Creme brulee 35 zł
Fondant czekoladowy z lodami waniliowymi 37 zł
Talerz włoskich serów 39 zł