Menu

underline

 Przystawki

 

Krewetki w emulsji winno - maślanej z puree z zielonego groszku 65,-

 underline

Mule w białym winie 59,-

underline

Tatar z tuńczyka z sosem ponzu, melonem i pikantnym majonezem 59,-
 
underline
Carpaccio wołowe z pesto z suszonych pomidorów, parmezanem grzybami shimeji i rukolą 64,-

underline

Mozzarella di Bufala z pomidorami malinowymi, orzechami włoskimi i pesto z suszonych pomidorów 46,-

underline

Mix antipasti - talerz włoskich wędlin i serów 55,-/1os

                                                                           110,-/2os

Zupy

 

Zupa z ryb i owoców morza z szafranem 49,-

underline

Krem z włoskich pomidorów z creme fraiche i grzankami  37,-

 

 

Domowe makarony

 

Totrelloni truflowe  z borowikami w kremowym sosie 69,-

underline

Tortelloni nero di seppia z łososiem wędzonym i ricottą w sosie koperkowym 69,-

underline

Tagliatelle z krewetkami w sosie winno - maślanym z chili i imbirem  79,-

underline

Tagliatelle z polędwicą wołową, borowikami w kremowym sosie truflowym 89,-

underline

Tagliatelle ze szpinakiem i gorgonzolą w kremowym sosie z orzechmi włoskimi i melonem 63,-


Dania główne

 

Ryba dnia - zaytaj obsługę

   underline

Stek z miecznika z gnocchi i caponatą z chorizo 119,-

    underline

Risotto z owocami morza 99,-

   underline

Pierś z perliczki z puree z batatów, kapustą pak choi i sosem demi glace z rokitnikiem 94,-

underline

Stek z polędwicy wołowej z młodymi ziemniakami, grzybami portobello i sosem pieprzowym 159,-

underline

Ragu z jelenia w sosie z czerwonego wina z warzywami korzeniowymi 85,-

 

Desery

 

Tiramisu 36,-

underline

Creme Brulee 36,-