Menu

underline

 Przystawki :

Opalany kozi ser z migdałami i musem wiśniowym  39 zł

 underline

Śledź marynowany z kruszonką ziołową i żelem z pieczonego jabłka  39 zł

underline

Plastry tuńczyka rose z majonezem kolendrowym i sosem mango - chili  49 zł
 
underline
 Krewetki z patelni z emulsją winno - maślaną i sałatką 55 zł

underline

Tatar z polędwicy wołowej z włoskimi piklamii oliwą z białej trufli  56 zł

Zupy:

 underline

Zupa z ryb i owoców morza z szafranem 39 zł

underline

Krem z białych szparagów  26 zł

 underline

 

Domowe makarony:

underline

Totrellone truflowe  58 zł

underline

Tortellone z owocami morza  48 zł 

underline

Tagliatelle z krewetkami, chorizo w emulsji z wina i masła  59 zł

underline

Tagliatelle z polędwicą wołową, borowikami w kremowym sosie truflowym  65 zł

underline

Dania główne :

Krewetki po tajsku z maślanym risotto i mixem sałat  79 zł

   underline

Dorada pieczona w całości pod pangratttato z ziemniakami pieczonymi w maśle, warzywami korzeniowymi i majonezem cytrynowym 95zł

    underline

Filet z jesiotra z sosem homarowym, risotto szparagowym i młodymi warzywami   89 zł

   underline

Pierś z kaczki z gnocchi szpinakowymi, musem z czerwonej kapusty i sosem żurawinowym 69zł

underline

Stek z polędwicy wołowej z ziemniakami pieczonymi, młodymi warzywami i sosem borowikowym 109zł

underline

Pieczona gicz jagnięca z pieczonymi ziemniakami, warzywami korzeniowymi i sosem własnym 96zł

 

Desery:

 

Creme brulee 29 zł

underline

Gruszka gotowana w winie z kremem limonkowym 29zł