Menu

underline

 Przystawki :

Mozzarella Burrata z brioszką, pomidorami i pesto bazyliowym 45,-

 underline

Plastry marynowanego tuńczyka z tapenadą z oliwek, majonezem truflowym i orzechami włoskimi 59,-

underline

Krewetki w emulsji winno - maślanej z puree z groszku zielonego i żelem cytrusowym   59 ,-
 
underline
Polędwica z jelenia z gnocchi, borowikami, borówkami i sosem z czerwonego wina 69,-

underline

Tatar z polędwicy wołowej z włoskimi piklamii oliwą z białej trufli  59,-

Zupy:

 underline

Bulion z homara z owocami morza 55,-

underline

Krem ze szparagów i groszku zielonego z creme fraiche 39,-

 underline

 

Domowe makarony:

underline

Totrellone truflowe  z borowikami w kremowym sosie 69,-

underline

Tortellone z kozim serem, burakami, groszkiem i miętą 59,-

underline

Tagliatelle z krewetkami, chorizo w emulsji z wina i masła  79,-

underline

Tagliatelle z polędwicą wołową, borowikami w kremowym sosie truflowym 87,-

underline

Dania główne :

Stek z miecznika z gnocchi z chorizo, selerem naciowym i pomidorową emulsją winno - maślaną  97,-

   underline

Łosoś szkocki z risotto, młodymi warzywami i sosem holenderskim 95,-

    underline

Risotto z owocami morza 95,-

   underline

Udo z gęsi z puree ziemniaczanym, młodą marchwią i sosem borówkowym 89,-

underline

Stek z polędwicy wołowej z ziemniakami pieczonymi, grillowanymi warzywami i sosem bordolaise 159,-

underline

Schab z kością z puree ziemniaczanym, młodą kapustą, borowikami i sosem z czerwonego wina 84,-

 

Desery i sery

 

Panna Cotta z malibu z galaretką z marakuji 35,-

underline

Fondant czekoladowy z lodami waniliowymi 39 zł

underline

 

 Talerz włoskich serów 49 zł