Szef Kuchni Poleca
underline

 Przystawki :

 

Zupa z ryb i owoców morza z szafranem   36 zł

 underline

Zupa krem z ziemniaka z pacettą 26 zł

underline

Mix antipasti 36
 
underline
 

Zapiekana ośmiornica 59 zł

underline

Krewetki z chilli i czosnkiem 42 zł

 underline

Szynka parmeńska zapiekana z serem scamorza 39 zł

underline

Risotto z przegrzebkami i salami 49 zł

 underline

Pierś z przepiórki w sosie kawowym 49 zł

 

Dania główne :

underline

Tagliolini z polędwicą wołową i borowikami 59 zł

 underline

Tortellone domowe 49 zł

underline

Risotto ze świeżą truflą 99 zł

  underline

Tagliatelle z krewetkami 59 zł

underline

Pieczona dorada 82 zł

underline

Halibut z krewetkami 72 zł

 underlineMahi-mahi (koryfena) 129 zł

  underline

Pierś z perliczki 55 zł

underline 

   Stek z antrykotu 89 zł

underline

Polędwica z jelenia 127 zł

 

 Desery:

 

Creme brulee 26 zł

underline

Mus z mango i kokosa  26 zł

underline

 Fondant czekoladowy 26 zł

underline