Szef Kuchni Poleca

underline

 

 Przystawki

 

 Przegrzebki / sos homarowy  89,-
underline

Baby kalmarki / sos z czerwonego wina  69,-

 underline

Risotto/ kurki/ borowiki/ świeża trufla czarna 79,-

underline

Foie Gras/ brioszka/ demi glace/ mus rabarbarowy 109,-

underline

 underline

Danie główne

 

 Tagliatelle z białą truflą  109,-

underline

Stek z miecznika / ziemniaki pieczone / sałata 89,-

underline

Tournedos Rossini - polędwica wołowa, foie gras, biała trufla  280,-

underline

    

Japońska Wołowina WAGYU A-5

Polędwica 350,- - 100g

Rostbef 260,- - 100g 

underline

 

Deser

 

Lody Waniliowe / crema di pistacchio 36,-

 

Fondant czekoladowy  39,-

 underline