,-
Japońska Wołowina Wagyu A-5 :
Rostbef Wagyu 220,-/ 100g
Przystawki :
Przegrzebki/ sos homarowy 89,-
Tatar wołowy po włosku 59,-
Consomme z raków/ owoce morza 55,-
Foie Gras/ brioszka/ figi 109,-
Risotto/ borowiki/ trufla 89,-
Kalmarki baby/ czerwone wino/ sałata 69,-
Dania główne :
Tagliatelle/ krewetki/ mule/ przegrzebki/ sos homarowy 119,-
Tortellone z gęsiną/ demi glace 65,-
Filet z sandacza/ risotto/ sos borowikowy 99,-
Kotleciki jagięce/ ziemniaki pieczone/ warzywa grillowane 159,-
Tagliatelle/ biała trufla/ oliwa truflowa 149,-
Tournedos rossini / foie gras/ polędwica wołowa/ brioche/ biała trufla 360,-
Deser :
Sycylisjkie cannolo/ krem pistacjowy/ 36,-