Szef Kuchni Poleca
underline

 Przystawki :

Zupa z ryb i owoców morza z szafranem   36zł

 underline

Zupa krem z selera 26zł

underline

     Carpaccio z polędwicy wołowej 45 zł
 
underlineKrewetki z czosnkiem 42
underline

Zapiekane Małże św. Jakuba 49zł

underline

Zapiekany kozi ser 32zł

underline

Domowe ravioli z jeleniem w sosie truflowym 36zł

  underline

Tatar z tuńczyka 49zł

 

Dania główne :

 

Tagliatelle z borowikami i pastą truflową 59zł

underline

Świeży krab z tagliatelle nero di sepia  109 zł

 underline

Risotto z owocami morza  59 zł

underline

 Mix krewetek 109zł

 underline

 Halibut z krewetkami 79zł

 underline  

Stek z tuńczyka 89zł

underline

  Pieczona gicz jagnięca 79zł

underline

Nowozelandzkie kotleciki jagnięce 99zł

underline

Stek z polędwicy wołowej 99zł

 

 

Desery:

Tiramisu 26zł

underline

Creme brulee 26zł

underline

Mus z palonej czekolady z czarną porzeczką 26zł

underline

Ciasto czekoladowe  26 zł