Szef Kuchni Poleca
underline

 Przystawki :

Zupa z ryb i owoców morza z szafranem   36 zł

 underline

Chłodnik z mango 26 zł

underline

   Carpaccio z tuńczyka 42 zł
 
underline
 Krewetki z czosnkiem 42
  underline
 
 Smażone małe kalmary 49 zł

underline

Zapiekany kozi ser 36 zł

  underline

Zapiekana ośmiornica 59 zł

 underline

 Mix antipasti 39 zł

 

 

Dania główne :

 

 

Tagliatelle z krewetkami i cukinią 59 zł

 underline

Tortelloni ze szpinakiem i ricottą 49 zł

underline

Risotto z owocami morza 59 zł

underline

 Mix krewetek 109 zł

 underline

Okoń morski pieczony w całości 69 zł

 underline  

Stek z tuńczyka 79 zł

underline

Policzki wołowe 65 zł

underline

  Nowozelandzkie kotleciki jagnięce 99 zł

 

underline

T-Bone Stek 109 zł

 

 

Desery:

Creme brulee 26 zł

underline

Mille-feuille cytrynowe  26 zł

 underline

 Kokosanka 26 zł