Szef Kuchni Poleca
underline

 Przystawki :

 

Zupa z ryb i owoców morza z szafranem   36 zł

 underline

Zupa krem z borowików 26 zł

underline

Mule w białym winie 42
 
underline
 
 Vitello tonnato 36 zł
 

underline

Zapiekana ośmiornica 59 zł

underline

Zapiekane małże św. Jakuba 49 zł

 underline

 Mix antipasti 39 zł

underline

Mozzarella bufala 32 zł

 

Dania główne :

 

Tagliatelle z owocami morza 59 zł

 underline

Tagliatelle z guancale, cukinią i bakłażanem 42 zł

 underline

Tortellone ze szpinakiem i ricottą 49 zł

underline

 Mix krewetek 109 zł

 underline

Łosoś jurajski 46

 underline  

Filet z zębacza 69 zł

underline

 Pierś z perliczki  49 zł

underline

Stek z antrykotu wołowego 99 zł

underline

  Policzki wołowe 72 zł

 

 

Desery:

 

Creme brulee 26 zł

underline

 Profiterole z malinami  26 zł

underline

 Panna cotta 26 zł

underline