,-
Japońska Wołowina Wagyu A-5 :
Polędwica Wagyu 300,-/100g
Rostbef Wagyu 200,-/ 100g
Przystawki :
Przegrzebki zapiekane pod parmezanem z emulsją winno-maślaną 89,-
Risotto maślane ze szparagami, bobem, zielonym groszkiem i parmezanem 53,-
Szparagi/ szynka parmeńska/ sos holenderski 49,-
Foie Gras/ brioszka/ sos wiśniowy 99,-
Dania główne :
Tagliatelle/ krewetki/ łosoś/ szparagi 109,-
Tortellone z krabem śnieżnym 109,-
Biały Halibut/ risotto z bobem/ puree z groszku i mięty/ sos holenderski 142,-
Świeży Homar/ mix sałat/ sos holenderski 260,-
Argentyński antrykot/ młode ziemniaki/ sałata/ sos bordelais 182,-
Deser :
Sycylisjkie cannolo/ krem pistacjowy/ marynowane truskawki 32,-