Szef Kuchni Poleca
underline

 Przystawki :

 

Kawior astrachański + wódka 190,-

underline

Matjas marynowany w burakach/ chrzan/ gruszka 39,-

 underline

 Kalmarki z patelni 55,-  

underline

 Małże św. Jakuba/ puree z pasternaku/ masło homarowe 55,-

underline

 

underline

Dania główne :

 

Tagliatelle/ małże św. Jakuba/ krewetki/ sos homarowy  89,-

underline

Halibut/ kuskus/ papryka grillowana/ palone masło 79,-

underline

Kotleciki jagnięce/ gratin ziemniaczany/ sos miętowy/ warzywa korzeniowe 99,- 

underline

 Polędwica z jelenia/ gratin ziemniaczany/ warzywa korzeniowe/ demi glaze borówka 119,-

underline

 Ośmiornica/ bulgur/ sos homarowy/ sałata 94,-

underline

Deser :

underline

  Fondant czekoladowy  29 ,-