Szef Kuchni Poleca
underline

 Przystawki :

 

Mix antipasti: włoskie wędliny i sery 59,-

underline

Tatar  z polędwicy z jelenia/ oliwa z białej trufli 59,-

 underline

 Kalmarki z patelni 55,-

underline

 Risotto/ czarna trufla/ grzyby 69,-

underline

Carpaccio z małży św. Jakuba 59,-

underline

Dania główne :

 

underline

Domowe tortellone z sarną 59,-

underline

Kotleciki jagnięce/gnochi szpinakowe/ warzywa korzeniowe/ sos miętowy 99,- 

underline

 Polędwica z jelenia/ gratin ziemniaczany/ warzywa korzeniowe/ sos piernikowy 119,-

underline

 Stek z tuńczyka/ risotto szafranowe/ sos miodowo - musztardowy/ sałata 99,-

underline

 Tagliatelle z małżami św. Jakuba/ krewetkami/ sos homarowy 89,-

underline

 

Deser :

underline

  Fondant czekoladowy  29 ,-