Szef Kuchni Poleca

underline

 

 Przystawki

 

 Krewetka Gambas/ sałata/ emulsja winno - maślana 129,-
underline

Nogi Kraba królewskiego/ sałata/ klarowane masło/ sos holenderski 109,-/100g

 underline

Risotto/ kurki/ borowiki/ oliwa truflowa 79,-

underline

Foie Gras/ brioszka/ demi glace/ mus rabarbarowy 109,-

underline

 underline

Danie główne

 

 Tagliatelle z krabem śnieżnym 109,-

underline

Dorada z pieca/ risotto szparagowe/ sałata 109,-

underline

Udo z kaczki confit/ gnocchi z kurkam/ sałata/ demi glace 89,-

underline

      Antrykot argentyński/ pieczone ziemniaki/ warzywa grillowane/ sos pieprzowy 89,-

underline


Japońska Wołowina WAGYU A-5

Polędwica 350,- - 100g

Rostbef 260,- - 100g 

underline

 

Deser

 

Lody Waniliowe / crema di pistacchio 29,-

Tartaletka z kremem pistacjowym 36,-

 underline