Szef Kuchni Poleca
underline

 Przystawki :

Zupa z ryb i owoców morza z szafranem   36 zł

 underline

Zupa krem z karczochów 26 zł

underline

     Pieczone szparagi z szynką parmeńską i sosem holenderskim 32 zł
 
underline
 
Krewetki z czosnkiem 42
underline

Zapiekana ośmiornica 59 zł

underline

Koktajl z krewetek 32 zł

underline

Sałata caprese 32 zł

  underline

Carpaccio z bresaoli 45 zł

 underline

 Domowe ravioli z dzikiem 36 zł

 

 

Dania główne :

 

 

Tagliatelle z homarem 129 zł

 underline

Tagliatelle z krewetkami i szparagami 59 zł

 

underline

Risotto z owocami morza 59 zł

 

underline

 Mix krewetek 109 zł

 underline

Filet z halibuta z krewetkami 77 zł

 underline  

Zębacz atlantycki z bobem i szparagami 82 zł

underline

Pierś z perliczki 55 zł

underline

  Pieczona gicz jagnięca 79 zł

 

underline

T-Bone Stek 109 zł

 

 

Desery:

Tiramisu 26 zł

underline

Mus orzechowy 26 zł

underline

Beza z kremem cytrynowym i owocami  26 zł

 underline

 Kokosanka 26 zł