Szef Kuchni Poleca
underline

 Przystawki :

 

Zupa z ryb i owoców morza z szafranem   36 zł

 underline

Zupa z podgrzybków 32 zł

underline

Zapiekany kozi ser 36
 
underline
 
 Kawior z jesiotra rosyjskiego 30g 290 zł
 

underline

Zapiekana ośmiornica 59 zł

underline

Carpaccio z tuńczyka 42 zł

 underline

Foie gras 65 zł

underline

Rydze na maśle 42 zł

 

Dania główne :

Risotto ze świeżą truflą 79 zł

underline 

Tagliatelle z owocami morza 59 zł

 underline

Papardelle z gorgonzolą i jabłkiem 49 zł

 underline

Tortellone z cielęciną i rydzami 62 zł

underline

Kania z patelni 69 zł

underline

Świeży homar 179 zł

 underlineOkoń morski pieczony w całości 69 zł

 underline  

Halibut z krewetkami 89 zł

underline

 Filet z turbota z kaparami 109 zł

underline

Cielęce ossobuco 72 zł

underline

   Stek z antrykotu kanadyjskiego ze smardzami 199 zł

 

 

Desery:

 

Panna cotta cytrynowa 26 zł

underline

 Brownie czekoladowe  26 zł

underline

 Profiterole orzechowe 26 zł

underline