,-

  Szef Kuchni Poleca
underline

 

Japońska Wołowina Wagyu A-5 :

underline 

 Polędwica Wagyu 300,-/100g

 Rostbef Wagyu 200,-/ 100g

 

 Przystawki :

 

 Przegrzebki zapiekane pod parmezanem z emulsją winno-maślaną 89,-underline

Risotto maślane ze szparagami, bobem, zielonym groszkiem i parmezanem 53,-

 underline

Szparagi/ szynka parmeńska/ sos holenderski 49,-

underline

Foie Gras/ brioszka/ sos wiśniowy 99,-

underline

 

Dania główne :

 

 Tagliatelle/ krewetki/ łosoś/ szparagi 109,-

underline

Tortellone z krabem śnieżnym 109,-

underline

Biały Halibut/ risotto z bobem/ puree z groszku i mięty/ sos holenderski 142,-

underline

Świeży Homar/ mix sałat/ sos holenderski 260,-

underline

Argentyński antrykot/ młode ziemniaki/ sałata/ sos bordelais 182,-

Deser :

 

Sycylisjkie cannolo/ krem pistacjowy/ marynowane truskawki 32,-