Szef Kuchni Poleca
underline

 Przystawki :

Zupa z ryb i owoców morza z szafranem   36 zł

 underline

Chłodnik z mango 26 zł

underline

Krewetki z czosnkiem 42
  underline
 
 Smażone sardynki 32 zł

underline

Mozzarella di bufala 36 zł

  underline

Zapiekane małże św. Jakuba 59 zł

 underline

 Mix włoskich serów z szynką parmeńską 45 zł

 

 

Dania główne :

 

 

Tagliatelle z krewetkami i cukinią 59 zł

 underline

Tortelloni z cielęciną 49 zł

 

underline

 Mix krewetek 109 zł

 underline

Dorada pieczona w całości 77 zł

 underline  

Filet z halibuta z krewetkami 89 zł

underline

 

Filet z zębacza glazurowany z miodem 82 zł

 

underline

 

Pierś z perliczki  49 zł

 

underline

Policzki wołowe w sosie rabarbarowym 69 zł

underline

  Cielęce ossobuco 72 zł

 

underline

T-Bone Stek 109 zł

 

 

Desery:

Creme brulee 26 zł

underline

Mus orzechowy  26 zł

 underline

 Kokosanka 26 zł