Szef Kuchni Poleca
underline

 Przystawki :

 

Zupa z ryb i owoców morza z szafranem   36 zł

 underline

Tortellini brodo w rosole 26 zł

underline

Mix antipasti 36
 
underline
 
 Kawior z jesiotra rosyjskiego 30g 290 zł
 

underline

Zapiekane małże św. Jakuba 49 zł

underline

Pieczony kozi ser 36 zł

 underline

underline

Kalmarki w sosie pomidorowym 49 zł

underline

Carpaccio z bresaoli 45 zł

 

Dania główne :

Risotto z owocami morza 59 zł

underline

Lasagne bolognese 49 zł

 underline

Tortellone domowe 49 zł

underline

Papardelle bolognese 49 zł

  underline

Tagliatelle z borowikami 49 zł

underline

Pieczona dorada 72 zł

underline

Halibut z krewetkami 76 zł

 underlineŁosoś z sosem holenderskim  56

  underline

Nowozelandzkie kotleciki jagnięce 99 zł

underline

Cielęcina saltimbocca  76 zł

underline

   Tagliata z polędwicy wołowej 99 zł

 

Cielęce osso buco  72 zł

 

 

Desery:

 

Creme brulee 26 zł

underline

Financiere kokosowo-rumowe z ananasem  26 zł

underline

 Mille-feuille z kremem z kasztanów i mandarynki 26 zł

underline