,-

 Przystawki Szef Kuchni Poleca

underline

 

Japońska Wołowina Wagyu A-5:

underline

 Rostbef Wagyu 220,-/ 100g

 

 Przystawki

 

 Przegrzebki/ sos homarowy 89,-underline

Tatar wołowy po włosku 59,-

 underline

Consomme z raków/ owoce morza 55,-

underline

Foie Gras/ brioszka/ figi 109,-

underline

 Risotto/ borowiki/ trufla 89,-

 underline

Kalmarki baby/ czerwone wino/ sałata 69,-

 

Danie główne

 

 Tagliatelle/ krewetki/ mule/ przegrzebki/ sos homarowy 119,-

underline

Tortellone z gęsiną/ demi glace 65,-

underline

Filet z sandacza/ risotto/ sos borowikowy 99,-

underline

      Kotleciki jagięce/ ziemniaki pieczone/ warzywa grillowane 159,-

underline


Tagliatelle/ biała trufla/ oliwa truflowa 149,-

underline

Tournedos rossini / foie gras/ polędwica wołowa/ brioche/ biała trufla 360,-

 

 

Deser

 

Sycylisjkie cannolo/ krem pistacjowy/ 36,-