,-

  Szef Kuchni Poleca
underline

 Przystawki :

 

 Przegrzebki/ pure z  zielonego groszku z miętą 89,-underline

Kalmarki baby/ czerwone wino/ sałata 68,-

 underline

Szparagi/ szynka parmeńska 45,-

underline

Plastry polędwicy wołoej ( sweet and blue ) / gruszka/ sos czekoladowy 63,-

underline

 

Dania główne :

 

 Tagliatelle/ krewetki/ łosoś/ szparagi/ koper 109,-

underline

Dorada pieczona/ ziemniaki pieczone/ sałata/ gremolata 109,-

underline

 Antrykot argentyński/ ziemniaki pieczone/ warzywa grillowane. demi glace 179,-

underline

Japońska Wołowina Wagyu A-5 :

 

 

underline 

 Polędwica Wagyu 300,-/100g

 Rostbef Wagyu 200,-/ 100g

Deser :

 

Kawowa Panna Cotta 35,-