Szef Kuchni Poleca
underline

 Przystawki :

 

Zupa krem z homara  42 zł

underline

Mix antipasti - wybór włoskich wędlin i serów  49 zł / 2 osoby

 underline

Risotto ze świeżą truflą i borowikami  59 zł

underline

Małe kalmarki z patelni  49 zł

underline

Mule w białym winie  36 zł

 

 

Dania główne :

 

Tagliatelle z przegrzebkami i krewetkami w sosie rakowym  79 zł

underline

Taglaiatelle z borowikami  49 zł

underline

Stek z miecznika / kuskus / warzywa grillowane  89 zł

 

underline

Polędwica z jelenia / borówka / gratin ziemniaczany / warzywa pieczone  109 zł

Deser :

Creme brulee  26 zł

underline

Sernik z ricotty  19 zł

underline

 Fondant czekoladowy  26 zł