Menu sylwestrowe

 christmas underline

Aperitif

  Veuve Cicquot champagne cocktail

 

underline sm

 Amuse bouche

 

mus z koziego sera / burak / miód truflowy

 

underline sm

Przystawka zimna


 carpaccio z małży świętego Jakuba / marakuja / kawior z łososia

 

underline sm

Zupa


 krem z homara / szczupak /szyjki rakowe

 

underline sm 

Przystawka ciepła

domowe tortellone ze świeżą truflą / masło / szałwia

underline sm

Sorbet
Domowy sorbet

 

 underline sm

 

Danie główne
Do wyboru

zębacz / sos miodowy / krewetki / kremowe risotto nero di sepia/ szpinak

lub

polędwica z jelenia a la wellington / borowiki / sos na winie porto

 underline sm

Deser

mus czekoladowy z marakują

 

underline sm

Cena
470 zł od osoby

Do rachunku doliczamy 10 % serwisu kelnerskiego