Szef Kuchni Poleca
underline

 Przystawki :

 

Zupa z ryb i owoców morza z szafranem   36 zł

 underline

Zupa krem z pomidorów 26 zł

underline

Mozzarella di Buffala 36
 
underline
 
 Kawior z jesiotra rosyjskiego 30g 290 zł
 

underline

Zapiekana ośmiornica 59 zł

underline

Carpaccio z tuńczyka 45 zł

 underline

Krewetki z czosnkiem 42 zł

underline

Arancini z borowikami 32 zł

 

Dania główne :

Risotto z owocami morza 59 zł

underline

Papardelle bolognese 49 zł

 underline

Tortellone z dynią 49 zł

underline

Tagliatelle z borowikami 49 zł

underline

Filet z dorza z mulami 52 zł

 underlinePieczony okoń morski 69 zł

  underline

Nowozelandzkiem kotleciki jagnięce 99 zł

underline

Cielęce osso bucco 72 zł

underline

   Stek z argentyńskiej polędwicy wołowej 109 zł

 

 

Desery:

 

Creme brulee 26 zł

underline

 Ciastko czekoladowe  26 zł

underline

 Profiterole malinowe 26 zł

underline