,-

  Szef Kuchni Poleca
underline

 

Japońska Wołowina Wagyu A-5 :

underline

 Rostbef Wagyu 220,-/ 100g

 

 Przystawki :

 

 Przegrzebki/ sos homarowy 89,-underline

Tatar wołowy po włosku 59,-

 underline

Consomme z raków/ owoce morza 55,-

underline

Foie Gras/ brioszka/ figi 109,-

underline

 Risotto/ borowiki/ trufla 89,-

 underline

Kalmarki baby/ czerwone wino/ sałata 69,-

Dania główne :

 

 Tagliatelle/ krewetki/ mule/ przegrzebki/ sos homarowy 119,-

underline

Tortellone z gęsiną/ demi glace 65,-

underline

Filet z sandacza/ risotto/ sos borowikowy 99,-

underline

Kotleciki jagięce/ ziemniaki pieczone/ warzywa grillowane 159,-

underline

Tagliatelle/ biała trufla/ oliwa truflowa 149,-

underline

Tournedos rossini / foie gras/ polędwica wołowa/ brioche/ biała trufla 360,-

Deser :

 

Sycylisjkie cannolo/ krem pistacjowy/ 36,-