Szef Kuchni Poleca
underline

 Przystawki :

 

Zupa z ryb i owoców morza z szafranem   36 zł

 underline

Zupa krem z dyni 26 zł

underline

Zapiekany kozi ser 36
 
underline
 
 Kawior z jesiotra rosyjskiego 30g 290 zł
 

underline

Zapiekana ośmiornica 59 zł

underline

Carpaccio z tuńczyka 42 zł

 underline

Carpaccio z bresaoli 36 zł

underline

Smażone kalmary 32 zł

 

Dania główne :

Risotto z owocami morza 59 zł

underline

Papardelle z gorgonzolą 49 zł

 underline

Tortellone z dynią 49 zł

underline

Mix krewetek 109 zł

underline

Filet z łososia z krewetkami 69 zł

 underlineFilet z suma 65 zł

  underline

Pierś z kurczaka kukurydzianego z sosem truflowym 65 zł

underline

Pieczona gicz jagnięca 72 zł

underline

   Stek z argentyńskiej polędwicy wołowej 109 zł

 

 

Desery:

 

Creme brulee 26 zł

underline

 Kula kokosowa  26 zł

underline

 Profiterole malinowe 26 zł

underline