Menu

underline

 Przystawki :

Krewetki w emulsji winno - maslanej z chili i czosnkiem na puree z marchwi z anyżem  49 zł

 underline

Mozzarella Burrata z pomidorami i pesto z bazylii  39 zł

underline

Foie gras na grzance z puree z borowików i rozmarynowym sosem demi glace  65 zł
 
underline
 Tatat z polędwicy wołowej z suszonymi pomidorami, kaparami i oliwkami  46 zł

underline

Bukiet sałat włoskich z plastrami kaczej piersi z dressingiem pomarańczowym  49 zł

Zupy:

 underline

Zupa z ryb i owoców morza z szafranem 36 zł

underline

Krem z pomidorów z pesto bazyliowym  26 zł

 underline

 

Domowe makarony:

underline

Totrellone ze szpinakiem i ricottą  39 zł

underline

Tortellone z owocami morza  48 zł 

underline

Tagliatelle z krewetkami w pomidorowym sosie  47 zł

underline

Tagliatelle z polędwicą wołową, borowikami w kremowym sosie truflowym  59 zł

underline

Dania główne :

   underline

Dorada pieczona w całości z sosem parmezanowym i risotto z pieczoną dynią  79 zł

    underline

Stek z kalmara z kaszą bulgur i komosą ryżową, puree z pasternaku i sosem z palonego masła i czosnku  59 zł

underline

Ryba dnia - zapytaj obsługę

   underline

Pierś z perliczki z peczoną dynią z risotto na puree brokułowym i sosem szałwiowym

underline

Stek z polędwicy wołowej z gratin ziemniaczanym, burakamipieczonymi z rozmarynem i borowikami  94 zł 

underline

Ossobuco cielęce w sosie własnym z puree z buraków i ziemniaków z palonym masłem i rozmarynem  75 zł 

 

Desery:

 

Creme brulee 26 zł

underline

 Tiramisu 26 zł